31 augusti, kan jag gå med dig hem från bussen?

3 veckor idag.

Helgen har bara flutit förbi och jag har tillbringat den flesta tiden med Emil.
Igår var jag i björns och hälsade på Olanders. Var ett tag sen så det var hyffsat trevligt att träffas igen!
Jag och Lisa satt och kollade på "synvillor" på internet och det var rätt läskigt. Sen såg vi på batman på 6an en stund och som vanligt har jag svårt att hålla mig vaken så jag somnade och sen 10 minuter senare ringde Emil och då var han i björns så jag och Lisa gick och mötte honom. Emil verkar då ha hamnat på god fot med min far iallafall, de pratar skider hela tiden, haha. Sen vid typ halv tolv for vi hem från björns.

Idag gjorde vi inte så mycket, såg på heartbreak kid på morgonen sen åt vi brunch, haha. Sen for vi till Storheden med pappa och Matilda för att göra pappa sällskap då han skulle köpa några saker till brobygget här hemma. Det var rätt skönt att göra något, fick jag som inte lika dåligt samvete för att inte har gjort något särskilt den här helgen.

Typiskt mig så råkade jag bränna Emil imorse också... Det desvärre gav mig hur dåligt samvete som helst! Jag tände en tändsticka sen blåste jag ut lågan och efter någon sekund trodde jag den blivit kall (blond) så jag skulle bara retas med honom och tröck den mot honom, sen fick han värsta märket! Förlåt!


Skrev tidigare i ett blogginlägg att jag skulle till alperna den 19 januari - fel! Jag menade den 17nde! Längtar så jag håller på att dö typ, haha. Blir till att beställa utrustning och kläder i veckan!


Nä nu ska jag sova. Godnatt!
klickbar

Puss ♥

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0