7 augusti, let me love you

Hej! Kom precis hem och jag är helt slut. Ska se ifall jag kan berätta vad som hände i sthlm.
Vi for tidigt på söndagmorgonen. Jag sov hela vägen till Umeå där vi bytte bil och åkte med Matilda och pappa ner till sthlm. Det var bland dom drygaste resorna någonsin, försökte fördrivas tiden med att smsa och sova, vilket ledde till att det blev en rätt kort dag, jag slösade en hel dag... Aja, sen då vi kom fram till Mariann och Nisse drog vi upp alla väskor o.s.v till ett rum. Jag och Matilda fick dela på ett rum, det var som ett slags bibliotek, skitmysigt! Sen somnade vi typ på direkten.
Måndagen så for vi ut och shoppade ♥. Köpte 4 tröjor på Zara, en hög kjol på Monki, Leggings och en tröja på Gina Tricot och ett par skor på SkoUno, haha, värsta emoskoaffären! Sedan hände det inte så mycket, vi for hem och åt sen somna jag.
Tisdagen regnade det och vi bestämde oss för att fara och se en slags bio. Men det var inte bara vi som tänkte så så det blev pendeltåg till stan igen, där vi gick på bion. Det var typ smockfullt där med. Men vi fick platser iallafall, The dark knight - underbar, värd att se!
Onsdagen blev det grönan, men inte så länge, blev snabbt less för att det var så packat med folk. Sedan gick vi runt i stan och kollade i några butiker, var nära på att köpa en tröja från carlings men ångrade mig i sista sekund...
Torsdag, då var det bara att bege sig hem. Jag som trodde jag hade haft min drygaste bilresa på väg dit... Kan ju säga att det var ganska så fel, för hemresan var nog det värsta jag varit med om. Alla i bilen var griniga och bråkade om allt. Kände bara hur glad jag var för att jag hade min ipod, men satt dock och oroade mig hela tiden för att den skulle slå av, batteriet var nästan tomt... Men den klarade sig hela biten hem, puh.

Nu sitter jag här och håller på att slokna, även fast jag sovit hela dagen?

Imorn ska jag och kräftfiska, haha. Bäst Stina ska också följa med! Har saknat henne som fan. Sen ska jag tvinga henne att äta det hon fångar, fast dock inte rått då, haha. Nu ska jag gå och se klart en film, ni som känner mig vet ju att jag väldigt sällan klarar av att se en film utan att somna så... Ha en trevlig kväll!

Puss ♥

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0