Hos Stinkarn!

Som sagt, idag var jag i Kåbdalis, verkligen skönt att få åka, började med skiderna men mitt intresse för dem svalnade lika fort jag åkte nerför backen första åket, så jäkla trist i Kåbban jämfört med alperna där man kan åka pillows och offpist, plus att det finns en hel del grymma hopp...

Jag har nu brutit mitt none-godisätande, hehe. Har ätit middag två gånger idag, vilket innebär att jag också brutit mitt "tre mål om dagen" som teknik grabbarna fått höra en hel del av de senaste veckorna.... Jag äter så jag praktiskt taget spricker!

Sen har jag och Soffa haft en vild diskussion angående innebandyn, man blir nästan sugen på att sluta själv då man går igenom allt i detalj och verkligen får det klart för sig hur illa det liksom ser ut egentligen. Jag får väl ta och prata med tränaren över hur jag känner, även fast det inte verkar nå fram varje gång ändå...

Nej nu ska jag trycka i mig ytterligare liiite godis och ytterligare liiite glass och ytterligare liiite chips... Eh... Mums!

Kyss lingonrumpor!

Kommentarer:
Postat av: Den sure

"Har ätit middag två gånger idag," jag är stolt över dig ; ) xP

2008-12-07 @ 16:40:16
Postat av: Emil

haha jaa det var väl inget oväntat att det var tråkigt i kåbdalis jämfört med alperna xO! ..(Fast än jag inte vart där!)Grattis till storvinsten mot g-vare!Aja hoppas du har haft det riktigt bra i helgen då!, låter då som det (; !

Pusss!

2008-12-07 @ 21:39:15
URL: http://emilohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0