1 juli

Första dagen på sommarjobbet idag. Idag var det bara förberedelserna som gällde.
Hyffsat kul!
Först hade vi möte i kapellet där vi gick igenom lite olika saker. Sedan blev vi placerade vid de poster vi skulle arbeta. Jag jobbar me Cornelia i fotoateljén, det första vi fick göra var städa sedanfick vi packa upp två stora packet, en med kamera och lampor i och en annan med tre stativ och två paraplyn! En Nikon D60 - inte så van vid den men känner en som har en Nikon så visste ungefär hur jag skulle hantera den.
Sedan fick vi fota alla ur "teatergänget", det var ganska kul. Sedan fick vi skriva ut bilderna och rama in dom.
Vi var där från 9-18 ... 6 h mer än vad jag skulle vara där.

Just det! Jag fick min utsyrsel också! Det blev mörka färger, mörkblått och mörkrött. Det såg rätt "elegant" ut. En lång blå kjol, en blå blus med något slags mönster i mörkrött, en mörkrödd cape och en röd blomma att ha i håret.

Sedan var jag rätt fascinerad över vilken stämning det var, alla var glada och det var lätt att prata med vem som helst. Lovin' it!
Inga mobiltelefoner tillåts för dte förstör den där "1800-tals stämningen". Håller faktiskt med. Jag längtar så till vi får börja ta emot kunder!


Vi börjar arbeta imorgon, jag är mer nervös inför det än jag var för att åka dit idag.
Direkt på morgonen ska jag stå och ta emot de som kommer genom entrén och tvinga dem att slå sig ned vid teatermänniskorna, slänga på dem några plagg och så ska Cornelia knäppa en bild och sen tar vi emot nästa omgång med gäster... Vi ska stå där i ca 50 minuter och fota sedan får vi en kort rast på 10 min där vi ska hinna upp och printa ut bilderna och sätta dem vid entrén så alla som vill ha minneskort kan köpa.
Efter det börjar vi jobba i självaste fotoateljén.

Kan ju lägga till att jag inte ätit på hela dagen... Jag trodde min mage skulle dö! Nu äntligen har jag fått i mig lite mat iallafall och ska nog gå och sova, jag är helt slut!       Puss ♥

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0