11 juli, irriterad

Det här inlägget riktar jag till "anonym", du som inte vågar yttra vem du är. Du har ingen aning om vad du pratar om, kontakta mig om du har något problem med vad jag gjort/gör. För har du något att säga kan du lika gärna stå för det som den du är. Annars kan du bara ignorera mig och mitt liv?

Kan ju berätta hur irriterad jag blir på folk som skriver som anonym och klagar på mig. Har ni något att klaga över, våga stå för vem ni är annars är ni ju bara fega och då har ni inget att säga till om heller. Ni gör bara mig irriterad, lättare att ta åt sig också om man vet att personen har ett ansikte.

Ang det du klagade om, du är inte den personen som det angår va? Nej, precis! Du vet inte hur det ser ut från min sida heller. Det här angår inte dig alls och visst du får tycka att jag är riktigt riktigt dum och att jag inte borde vara med den personen. Men vet du vilka anledningarna till mitt beteende är? Nej, precis! Så om du vore både smart och snäll, så kan du ju antingen säga vem du är eller så låter du mig vara och sköta mina problem själv istället? Bra.

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0