18 juli, wake me up inside

Vaknade precis, Jessica sover fortfarande, tjockis...
Klarblå himmel och inte ett enda jävla moln, FAN. Fast svinbra för då kommer det mindre kunder (Y) men jag lär ju stå och dö av värme plus att man hellre är och badar då. Jag har badat ca 4/5 gånger i år och bara i min stuga...

Haha, Jessica gjorde en väldigt fin frisyr på mig igår innan vi gick och la oss! Typ fyra inbakade flätor som hon sedan fäste med varandra och sedan flätade hon de som blev över av dom, plus att luggen flätades bak. Ska snart ta ut allt och se hur det ser ut, ni kan ju själva gissa att det kommer se förjävligt ut? Hahah.


Idag blir det korta shorts och något linne, cykling över till western farm och sen då jag kommer hem ska jag försöka röja upp lite här, fixa elinas blogg(!) och sedan dra in till stan.


Nu ska jag ut och sätta mig i solen!
Puss ♥mmh, sool
 

Kom precis hem, har varit och badat i björns haha. Då vi skulle gå upp till bilen så råkade jag trampa på en geting, ni kan ju gisssa hur den reagerade? Fick ett stick rakt i foten, ajaj... Lite obehagligt men jordgetingar är ju typ värre? En sån har jag också blivit stucken av men det kändes typ inte för jag skrattade så mycket då vi blev stuckna (Jag, Ida och Lina).

Då jag och Linnea cyklade till wf imorse så kom det VÄRSTA stora flocken med getingar! SJUKT! JÄTTEMÅNGA och vi for rakt in i molnet, kände hur det bara for massa i ansiktet, på benen, armarna och överallt. SJUKT äckligt. Jag klev av cykeln mitt i allt o trodde dom skulle fara förbi men det gjorde dom inte och jag fick panik och bara väntade på att dom skulle sticka mig till döds... USCH verkligen såndär att hjärtat stannar typ...


Nu ska jag äta sen ska jag dra in till stan : ) 

Puss ♥ 


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0