2 juli

Hallå! Precis vaknat till, somnade då jag väl slagit igång datorn.
Min dag har varit väldigt fartfylld! Började med att jag vaknade kring 9 sedan klädde jag på mig fixade håret och sminkade mig sedan cyklade jag till sommarjobbet. Väl där kom Lisa, tror jag hon heter, och drog med mig in sedan fick jag kika in i stallet. Sen gick jag och satte mig med Robin som satt och kollade på då de övade inför showen.
Därefter dök Jasmine och sen Cornelia upp. Då plötsligt fick vi bråttom och skulle fixa fram kameran och massa accesoarer att sätta vid entrén för fotningen där. Entré fotningen var nästan densamma som de de har på t.ex. Liseberg, ni vet då man blir fotad i åkattraktionen i någon brant backe eller liknande då man skriker.
Vi välkomnade dom och tvingade dem att sätta sig vid stolarna vi ställt fram framför den tidstypiska bakgrunden.  Vi fick totalt bild på 26 familjer/par och 18 st sålde vilket tydligen var en succé! Så vem klagar?
Därefter gick vi upp till ateljén och skrev ut bilderna, därefter började vi arbeta där inne.

"Dagens upplevelse" var nog att jag nu kommit fram till att jag sett världens snyggaste tvåbarnspappa! Haha, låter sjukt men han var ca 25 år, norrman, hade blont rätt kort hår (SNYGGT). Sedan hade han en ung och snygg fru också så man förstår ju. Tur att han inte var med någon ful gammal kärring iallafall! Plus att de hade världens söstaste son! Så sjukt gullig unge, glad hela tiden.Han var kanske omrking 2 år? Vi skulle fota deras två barn, den äldre tittade på sin lillebror medan lillebrorn skrattade med hela ansiktet och försökte ta av sig hatten, kortet blev väldigt fint iallafall!
Dock hade vi inget bildprogram så lite missnöjda miner fick man se under dagen och inget jag kan klaga på för jag förstår kunderna.


En sak jag kommit fram till är då att jag är så himla nöjd över mitt sommarjobb, det bästa jag had ekunnat tänka mig, som mitt första också! Äntligen vänder turen?


Grillning imorn med Jessica och Louise! <3

Nu ska jag nog packa inför stugan. BL kunde inte följa, har varit lite spänt mellan oss, eller jag vet inte om bl kan följa har inte frågat, har inte pratat med bl heller så. Aja det blir toppen iallafall! Måste få mig lite sömn också så jag måste avsluta här tidigt!    Puss ♥

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0