23 juli, awake

Okej fick svar på mitt inlägg igår, så nu har jag det bevisat att du inte låter mig vara iallfall. Läs inte min blogg heller? Låt mig vara. Sluta spela så jävla tuff, det leder ingen vart. Ja, jag vet inte vem din kompis är men tydligen någon som är så frän att han/hon inte kan uppge vem det är! Wow, supermoget! Men fortsätt ni, fan vad onödigt säger jag bara. Låt mig vara, ni ödslar bara er tid. Jag tar tyvär inte åt mig. Finns mycket jag hade velat säga men vet själv att det inte leder någon vart. Sluta bara prata om mig, du har ingen rätt att ens nämna mitt namn. Låt mig vara. Har du fortstått det nu? Jag vill inte ha något mer med dig att göra?Ska snart till sommarjobbet. Jessica sov här igårkväll och som vanligt sover hon fortfarande, haha. Måste kila och äta.

Puss ♥

LÅT MIG VARA! Du är så jävla inne i din egna jävla värld. Du uppfattar allt helt jävla fuckedup. Du är PATETISK och du gör det så mycket värre än det är, du berättar massa shiet till folk, bara försvinn ur min närvaro jag vill inte ha något med dig att göra. Skriv inte till mig och sluta definitivt att prata om mig. Du känner inte mig längre.

Jag kanske inte är nånting som du säger, men jag har nånting, jag har ett förstånd. Jag attackerar inte dig som person eller offentligör dig. Låt mig bara vara, hur svårt kan det vara? Bry dig inte ens om att svara på det här igen, för dina svar är bara onödiga, bevisar bara ännu mer att du inte har fått klart för dig att låta mig vara. Gå vidare. Skriv inte.Nu kommer favoriterna snart, Linnea är redan här. Vi ska äta lite middag nu och sen se någon film. Sov gott!

Puss ♥

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0