25 juli, before I run far away.

Det är fan sjukt. Sommarens bästa väder och jag står inne i skuggan och klär på griniga tanter. Nästan så man vill gråta. Igår kom jag hem och fick möta en solbrun Jessica, kände bara avundsjukan på en gång. Jag hade också kunnat vara hemma och sola om jag haft ett annat jobb. Då jag får min lön kommer det iallafall kännas lite värt det, hoppas jag. Får ju som sagt lite mer än från ett vanligt sommarjobb eftersom vi jobbar lite längre och på helgerna lite... Det blir nog bra i slutändan, vill ju som tro att allt har ett lyckligt slut, eller hur?

Min familj kommer hem på söndag, så jag ska städa hela huset hade jag tänkt så att de blir lita nöjda över hur jag kunnat hålla det rent (vilket jag inte har egentligen), haha. Har som stökat ut väldigt mycket och sen då det verkligen inte går att stå ut med så har jag röjt undan lite men nu ska jag röja bort ALLT skit.

Kom igår fram till att jag skulle kunna bo väldigt trivsamt med Jessica och Louise. Jag städade igår lite medan Jessica lagade middagen, sen hjälpte Lollo mig att förstå mig på min tvättmaskin. PINSAMT jag kan inte tvätta mina kläder själv, men nu har jag rätt stor koll på hur jag ska göra, haha!Nu ska jag städa lite och så ska Jessica laga något nytt för min del, VEGO mat! Spännande.
Linnea och Lollo kommer hit och sover ikväll också, imorgon är min och Linneas sista arbetsdag för veckan! Woho!
Puss ♥ 

 


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0