28 juli, let me light up the sky

Har precis kommit hem.
Dagen fortskred med en tripp till stan-luleå-stan.
Jag blev sjukt äcklad imorse... Det hela handlade om en invandrare som fattade tycke för min klädsel.
Det var varmt och soligt imorse så jag tänkte, en kort kjol varför inte? På väg ut från medborgarhuset så stöter jag på en mörkhyad kille som vaskar i trapporna, eller han torkade... Jag ser att han ler och kollar på mina bara ben och säger sedan med en obehaglig röst, heeej. Det låter inte hemskt men flinet han gav mig var som att jag var "billig". Vilket gjorde mig sjukt äcklad. Jag öppnade inte ens mun utan nästan sprang ut därifrån. Väl ute kom Jessica och Lollo ikapp mig som åkte hiss istället för att gå i trapporna som jag (jag har klaustrofobi, cellskräck) de fick höra min historia och fick sig ett gott skratt, kul att någon kunde uppskatta händelsen iallafall, haha.

Sen var vi till luleå. Jag köpte, en kjol från hm, tre linnen från gina, örhängen från glitter, klämmor från hm, underkläder från hm och lindex, ett par solbriller från hm och sist biljetter till lk. Fick överleva hela dagen utan mat, trodde aldrig det skulle funka men ser man på! Där sparade jag en 50-lapp!

Slutet av dagen for jag, Jessica och Louise in till suntan, jag som lider av en fruktansvärd förkylning... fick inte sola (vågar inte riskera att den blir värre) så jag satt där i ca en kvart och väntade och sen for vi hem igen. Nu sitter jag här och har precis provat mina nya kläder, I like them! Äntligen fick jag mig den där efterlängtade kjolen, nu fattas bara ett par skor. Pumps? Ingen aning... 
Måste gå och plocka upp mina skor nu, dom är överallt efter att jag desperat provat alla i huset typ.

Puss ♥

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0