3 juli

Hej kära läsare! Min dag har som ni kanske kan föreställa er, varit en blandning mellan hemsk och väldigt skön! Hemsk p.g.a. värmen, bra efter som att det då inte är mycket folk som besöker oss på western farm. Vi hade bara 6 kunder i ateljén under dagen, vilket gjorde det möjligt för mig att äta lunch! Vädligt bra, känner att mitt humör rasar på en gång utan min dagliga tillgång till mat, eftersom jag jobbar så blir det mycket tyngre att orka jobba om jag inte hinner äta. 
Det är rätt lustigt hur pass mycket man "spelar" där borta? Jag menar, jag är som en helt annan person där känns det som. Jag tar för mig mer och pratar mer, inte för att jag påstår att jag inte pratar annars men allt där är som på en annan nivå.

"Dagens händelse" var idag,att ambulansen kom.
Jag stod och kikade då "teaterfolket" spelade inför publik, sedan ser jag hur en liten flicka ramlar ihop och hennes kompis drar upp henne. Jag tänkte inte så mycket på det, jag trodde mer att de lekte. Sedan gick de bort till sin mamma, jag såg bara allt i ögonvrån av någon anledning. Då jag tittar dit så faller den lilla flickan ihop igen och precis då slutar showen. Folk springer fram till barnet och frågar hur det är och tja.. en stund senare står ambulansen där. Jag antar att det var p.g.a. värmen, vätskebrist eller något sådant. Korkade föräldrar som inte ger sina barn vatten lite tidigare, jag menar det var ju typ 30 plusgrader och oundvikligt hur varmt det var och är man en ansvarsfull föräldrer borde man väl komma ihåg sina barn och vad som är viktigt för dem en sådan dag? Aja inte mina barn men ganska dramatiskt att behöva åka ambulansen eftersom ens föräldrar inte agerar rätt. (Förresten, visst har dom säkert gett henne vatten! Men med tanke på hur mycket hon föll ihop även fast de tog in henne o gav henne vatten osv. så var det ur min vinkel lite klurigt.)


Nu ska jag ta på mig någon klänning och fixa till mig lite för Jessica och Louise ska komma och grilla med mig! Jippie! Äntligen lite besök, haha. Funderade också på att lägga upp lite kort från kvällen senare och lägga upp nån bild på min utstyrsel på jobbet. Jaja, ni får ha en mysig kväll.  Puss ♥ 

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0