Dagens! Brutalt äckligt!

Dagens äckligaste. Var att jag fick höra om en "pedo-gubbe" på vårat badhus här i stan. Han hade tydligen varit inne i en sorts tunnel som vi kallar för "strömmen" där det forsar vatten runt och runt. För att vattnet ska bli så, så finns det som luftpumpar, eller hur man nu ska kalla dem, i själva tunneln under vattnet som blåser ut luft.
E hade varit och badat där med klassen och medan han och några vänner far förbi om och om igen står det en gubbe lutad med ena armen mot en kant och andra handen har han någon annanstans... Under vattnet.
Innan gubben visste om att E och de hade lagt märke till honom hade han tydligen gjort läten, såsom stön ifrån sig. Vid det laget av berättandet så ville jag nästan spy. Gubben var som sagt i 60-70 års åldern. Äckligt? JA.

Dagens irritation. Var att jag först fick en utbrott på en kille i min klass som helt utan anledning började dryga mot mig. Gillar honom inte sen tidigare så mitt humör sjönk lika snabbt som en sten i vatten.
Sen fanns det en till irritation, fick veta av en vän att en person gått och pratat illa om mig till henne, bullshit var det också, men de sa att de inte trodde på det hon sa. Bra, jag fattar bara inte varför människor inte kan sköta sig själva.

Nu blir det myskväll och avslappning.

Förresten, jag annonserar för Cocoo nu, grymt snygga smycken, kika gärna in!

Kyss sötnosar och krya på dig Soffa! <3

Kommentarer:
Postat av: karolina

det tror jag blir bäst :)men UUUHH vilken äcklig gubbe!!

2008-11-20 @ 11:42:20
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0