Den bästa födelsedagen någonsin, kort sammanfattat.

Satt här på min systers rum och pluggade på NK då jag kom på att jag skulle uppdatera er om min dag igår.

Så här får ni!
Jag började med att fara till Soffa och möta upp med henne så tog vi bussen till Sunderbyn från stan. Var lite orolig att jag hade sabbat tårtan vi bar med oss eftersom jag slängde omkring med den...
Väl där borta gick vi in på Stinas avdelning och sen hennes rum, där vi firade på stort! Fick dessutom en skitfin present! Ett navelsmycke, typ en blomma av diamanter, verkligen jättefint!
Sen då Stinas medicinsak var klar och allt så koppla dom ur henne ur maskinen så kunde vi sno henne till lekterapin, vi var rätt nyfikna på den delen (jag och Soffa) eftersom det skulle finnas ett BOLLHAV där! Väl där nere var det några småbarn kvar på kvällen så vi började med att spela pingis, inte min bästa idrott, hehe, sen spelade jag, Stina och Stefan biljard och jag åkte ut direkt... Så hittade jag och Soffa "verkstaden" så där sprang vi in och våra ögon utvidgades och vi började dregla som små barn på julafton, VERKLIGEN! Där fanns det ALLT! Pärlor, gipstavlor, Tyger, Tråd, Färg, Tröjfärg, Fönsterfärg, Smyckessaker bl.a.! Vi gjorde i stort sett allt man kunde göra, haha. Massa tavlor i gips åt Stina och sedan smycken åt oss!
Sen efter någon/några timmars flitigt barnarbete så blev Soffa jätteivrig och ville till bollhavet direkt! Så vi sprang dit och slängde oss i. Det var bland det roligaste jag har gjort.
Efter många timmars skratt och en hel del tokigheter så var det dags att fara hem, sorgligt men vi konstaterade att vi snart skulle komma och pyssla igen!

En kort sammanfattning av det hela, det var min bästa födelsedag någonsin, jag spenderade den med de två bästa människorna någonsin och det var bara så skönt att Stina var så pass pigg, det hade jag inte förväntat mig. Du är bäst gumman!


Det här var bara en del av allt som hände, blev lite väl mycket att skriva,
men jag var så himla lycklig så det borde räcka till att beskriva!


Nu ska jag fortsätta plugga, men vi hörs snyggingar! Kysskyss gullungar!

Kommentarer:
Postat av: Jenny

det låter som en fin födelsedag :)

2008-11-12 @ 20:03:43
URL: http://cordell.blogg.se/
Postat av: karolina

tack :Dok. grattis!!

2008-11-12 @ 20:15:24
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/
Postat av: karolina

jag lyssnar på sugarplum fairys nya platta och chattar med en kille jag åkte tåg med i somras

2008-11-12 @ 21:06:07
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/
Postat av: Sufie

Cool blogg!

Ha en trevlig dag :)

/Sufie <3

2008-11-13 @ 13:40:43
URL: http://typsufie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0