iiiiiiiiiiii

Påminns just nu av Emils tangentbord. I:et funkar typ inte så skriver jag något så måste jag trycka extra hårt på i... Jobbigt!

Nu har jag prov i TEU... Vi hörs snyggingar!

Kommentarer:
Postat av: Söderlund

Diskussionsinlägg hos Söderlund*Är det okej att ha sex i samma rum som en polare?

Du hamnar i samma rum som din bästa polare och han/hennes partner. Dom har sex, och du ligger i en egen säng i samma rum. Någonting man blir irriterad på, eller låter man det bara vara?*Ödet, finns det egentligen?

Vissa tror att man skapar sina egna öden genom allting som bär på konsekvenser medan andra tror att det helt enkelt sedan länge är klart som tusan att livet redan är förutspått.*Top Model!

Undertecknad fick tidigare denna morgon en flaschback och fick bara lov att skriva ett inlägg om Top model, som nu ligger ut som diskussion.Ja, detta är det som bjuds på i bloggen idag som är en utav de absolut snabbast växande just nu. Är det så att någonting av dessa ämnen faller dig i smaken så får du mer än gärna vara med och diskutera och lämna just dina tankar och tycken inom de ämne som intresserar dig.Stort tack på förhand och ha en fortsatt trevlig onsdag.Att/Om du gillar bloggen, betyder mycket.

Hoppas du kan få upp ögonen för den och

kanske komma att besöka den mer framöver?Mvh

2008-11-05 @ 14:06:52
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: ERIK

haha tack :D

2008-11-05 @ 14:50:28
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: karolina

usch! det är grymt läskigt :S

2008-11-05 @ 15:52:54
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/
Postat av: Emil

Haha jaa då? (; ;Dhaha men ofta jag har SÅÅ sega tangenter :b!,

Krävs bara lite teknik och känsla för att skriva på de ;) som ja sagt, man måste trycka mitt på Mellanslag t.ex för att den ska funka (; !

2008-11-05 @ 16:14:38
URL: http://emilohman.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Haha, jag håller med.Men det roliga i mitt fall var att jag i efterhand fått veta att min polare låg vaken. Han påstår att han var sjukt irriterad men för full för att komma på tanken att säga till oss, men i själva verket tror jag att han gillade det för tjejen jag var med stönade rätt kraftigt :P

2008-11-05 @ 16:18:28
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0