Irriterad, jävla falska jävlar.

Jag är så irriterad så jag praktiskt taget skakar.

För ett tag sedan blev jag medlem på en sida och för att samla poäng måste man besöka en del sidor, så jag gjorde det. Sen kom det upp en sida där man kunde få 25 poäng (jag tänkte WOW!) så jag klickade upp den och så stod det att man kunde vara med och tävla om en Iphone och att man fick poäng om man bara registrerade sitt nummer. Så jag tänkte att jag kunde göra det utan att vara med i själva tävlingen. Kanske fult, men jag lovar att jag inte är den enda som tänkt så.
Efter drygt 10 sekunder fick jag ett sms från ett nummer där det stod att jag skulle bekräfta numret och skriva JA om jag ville fortsätta med att vara med i tävlingen. Jag hade vid det laget läst snabbt igenom villkoren, där det stod att man var tvungen att vara över 18 för att vara med i tävlingen och att det drgo 30 kronor för varje sms jag fick. Jag svarade inte och tänkte att det skulle ju inte bekräfta min delaktighet i tävlingen.
Efter ett tag fick jag ett sms, det drog 30 kronor och då tänkte jag att m jag inte svarade på frågan kunde de verkligen inte fortsätta skicka.. Sen efter en vecka fick jag ett till sms. Nu blev jag frustrerad och började kolla hur jag kunde dra mig ur. Jag hittade ett nummer jag skulle skriva STOPP till, sagt och gjort. Då fick jag svaret - "Din Club zed prenumeration är inte aktiverad." What the fuck tänkte jag och sökte ett annat nummer att kontakta. Fick då tag på ett norskt nummer. Men det numret var inte gängligt för tillfället, det var typ spärrat. Nu kände jag hur pulsen ökade och hur mitt adhd började visa sig (skämt åsido). Då skickade jag STOPP en gång till, den här gången till numret som skickat mig alla frågor. Då fick jag svaret - "Du har stoppat alla dina abonnement hos oss.   Du vill inte få flera SMS utan du reaktiverar   " Det smset störde jag mig verkligen på, lägg märke till mellanrummet mellan första punkten och "Du", sedan själva slutet? Vad menar de egentligen? En sak till, om ni märkte att jag bara skrev in mitt nummer, jag hade ju kunnat skriva in vem som helst nummer? Så skulle de personerna blivit spammade utan vetskap vad som hänt eller hur de ska få stopp på det. Eftersom de inte ens behövde ett bekfräftningssms från min mobil för att dra igån frågorna. SJUKT dåligt, ni ska vara äldre ni som skapat detta, hoppas ni skäms ända in i döden som lurar av barn deras pengar.

Jag är bara så sjukt irriterad, borde skriva in om det så att fler ungdomar inte drabbas. De skulle dra upp till 500 kronor från min telefon och det är jag inte med på. Jag kommer göra allt som krävs för att få bort de där jävlarna från min mobil.

Kommentarer:
Postat av: karolina

nej vad surt! min dag har varit ok..skola som vanligt, men imorgon är jag LEDIG :D hur har din dag varit?

2008-11-18 @ 19:49:28
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/
Postat av: ERIK

tydligen inte ;o

2008-11-18 @ 20:01:21
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: karolina

oj shit! galet att man kan lura människor bara såhär. kan man inte polisanmäla det eller nåt?

2008-11-18 @ 20:21:06
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/
Postat av: ERIK

helt okej bara ;o haha nejrå xD

2008-11-18 @ 20:22:04
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: karolina

men det tycker jag att du ska göra :)

2008-11-18 @ 20:25:54
URL: http://karolinaastrom.blogg.se/
Postat av: ERIK

haha ;oallt bra? :)

2008-11-18 @ 21:08:46
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Emma

jag tror vi gick med i samma klubb :S

2008-11-18 @ 21:40:04
URL: http://emmabergmans.blogg.se/
Postat av: Anna

usch låter riktigt jobbigt......:/

2008-11-18 @ 22:42:17
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: Shabbu

Fan va surt! Fick du stop på det då?

2008-11-19 @ 00:02:44
URL: http://shab.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är det här något du blir irriterad över så har du det det väldigt bra (;

2008-11-19 @ 00:57:26
URL: http://tyckarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0