Ansträngningar

Att skapa sig ett namn inom bräd/skidåkning är rätt simpelt som tjej. Just därför det att det inte är många med intresset eller som vågar? Många tjejer har det där idealet att vara "perfekt", jag själv som vuxit upp med killar vet hur olikt det är. En tjej som för det mesta umgåtts med killar har ett annat synsätt på saker, de är mer villiga att bjuda på sig själva. Jag har blivit mer och mer "instängd" sen jag umgicks mer och mer med tjejer. Det blir som att man blir feg. feg för att bjuda på sig och föra att göra bort sig, feg för att göra fel!

I vinter blir det ändringar, nu kommer jag bjuda hej vilt på mig själv, för jag tror på mig själv och jag vill ha roligt! Ni får gärna skratta med mig eller åt mig, jag är bara glad om jag kan skapa er någon sorts lycka!

Jag tror på mig själv!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag se om man kan returnera saker man inte vill ha, funderar fortfarande angående jackan och så ska jag lämna tillbaka en blå tröja som såg helt miffad ut i verkligheten, det enda negativa med nätshopping!

Sovgott, kyss sockerpumlor!

Kommentarer:
Postat av: sebb

alltid lika jobbigt att få hem "miffade" saker i brevlådan.jorå fick ju en grundkurs av lollo :P , du får ge steg 2.sen till julrean ! då jävlar :P

2008-10-28 @ 23:23:43
URL: http://sebbelindgren.blogg.se/
Postat av: sebb

då måste vi planara in direkt då :D

2008-10-29 @ 08:54:09
URL: http://sebbelindgren.blogg.se/
Postat av: sebb

dom var nog upptagna me att skratta :D. tyypist va

2008-10-29 @ 10:48:39
URL: http://sebbelindgren.blogg.se/
Postat av: ERIK

Vart är din jacka då? :D haha!

2008-10-29 @ 10:51:45
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0