Hemskt mycket hej. Jag är en dålig förlorare.

Visst jag är en dålig förlorare, då det gäller sån här jävla skit! (ursäkta svordomar om de förekommer...)
Blir så himla irriterad på folk som vid ca 16 års ålder inte kan spela ren innebandy? Som måste knuffas i ryggen, puttas med händerna och slita i en för att få bollen eller för att "lyckas".
En spelare från Umeå sprang bakom mig och puttade i min rygg, visst hon fick bollen men jag sprang ikapp henne, så snubblade hon och drog med mig i fallet, sen började hon sparka på mig då hon var liggandes på backen brevi mig så jag slog med klubban mot henne (vet inte om jag träffade, hoppas...) samtidigt som jag ställde mig upp och sen skällde ut henne. Hon hade inte så mycket att komma med, hon började att skrika men min röst överröstade hennes. Frågade vad i helvete hon höll på med och att hon fick förfan ta och lugna ner sig.
Domaren sa inget? Kan de ha blivit lite skraj för mig? Hehe, så ja... Ni som tänker bråka med mig, tänk efter lite innan *flört*.

Ikväll har jag ingen lust att göra något. Ska bara sitta här och sen se någon film, imorgon har vi våran första seriematch.

Ska dra ner till filipsstad och heja på alla lag utom Ersboda, för att ni spelar så sjukt fult och för att jag har himla mycket fördomar om hyffsat många av er.

Haha tillochmed det andra umeålaget hejade på oss och efter allt då jag stod där ute gick en av dem förbi och pratade i telefon - "Ja Ersboda vann med 2-1 men dom sög. Ibk Boden var garanterat bättre." Ungefär så lät det, well thanks, we love you, det andra Umeå laget, massa pussar på er för eran förståelse och för att ni kunde spela innebandy!

Kommentarer:
Postat av: rowbyn

Haha, hååårding ;)Dr. Alban, vet du inte vem det är? OMG O_o han är en så mycket kult man kan bli =)

2008-10-25 @ 19:46:41
URL: http://isakssonrobin.blogg.se/
Postat av: sebb

faan asså. du skulle biffat ner hon efter matchen !!.

ahahaha ;D

2008-10-25 @ 20:16:52
URL: http://sebbelindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0