En vanlig höstdag

Jag kliver upp klockan 06.50, tänker "fan bussen går om 40 minuter". Stönar och kliver upp med en långsam sträckning av hela kroppen. Går in på toan och ser mig i spegeln, nästan så att jag avfyrar ett skratt. Kliver in i mitt rum och försöker sömnigt att hitta mina jeans. Där. De låg på stolen. Då är det bara tröjorna kvar. Jag drar på mig ett linne och en tröja över för att sedan avsluta hela min look med en zip-hood. Sådär.
Tillbaka till toaletten för att fixa håret. Skönt jag duschade igår då kan jag bara slarvigt stoppa upp håret, eftersom dagen bara ska bestå av två lektioner, mmh... Så, nu är håret fixat, då lägger jag på ett lager med smink för att dölja den trötta och slitna Emma med påsar under ögonen pga. brist av sömn. Sådär nu är jag klar, då är klockan 07.24 - Fan ingen frukost idag heller. Jag går upp och borstar tänderna, för jag har en slags fobi för människor med dålig morgon andedräkt och vill inte framstå som en av dem. Klockan 07.29 sitter jag och väntar på att klockan ska bli 07.31 vilket alltid leder till att jag fifflar med min Ipod och försöker hitta några bra spår. Aha - M.I.A. - Paper planes, perrrrfect...

Jag sätter mig själv på bussen, för det gör jag alltid?
Då jag väl sitter där hinner jag alltid skapa mig en egen atmosfär, jag sitter och kollar ut genom fönstret medan alla hus i Tg passerar mig. Jag lyssnar på Håkan Hellström och småler för mig själv.  Folk kliver på och bussen fylls. Här sitter jag för mig själv och väntar på att någon ska slå sig ner snart och man hoppas alltid att det inte blir en jobbig person för att inte få någon uppmärksamhet på sig själv eller blickar som lider med en. Idag klarade jag mig, som jag nästan alltid gör.

Väl i skolan går jag själv till mitt skåp för Jessica är sjuk. Jag tar ut engelska boken och kommer ihåg att jag glömt att lämna in engelska texten vi skulle ha lämnat in i måndags, jag får en klump i magen och försöker att inte tänka på det. Jag tar med mig boken och texten och går med Annica och Lizzy till lektionen. Påväg till lektionen tänker jag "Attans vi har engelska i en och en halv timme..." Alla går in i klassrummet och sätter sig, jag sätter mig vid en bänk själv, för jag känner ingen i Nv nästan och jag sitter hellre själv längst bak än med alla dom. Vår lärare slår igång en film, Antz, "yes, vi slipper ha engelska i en och en halv timme!" Mycket riktigt vi skulle se film hela lektionen. Efter fem minuter kommer Håkan och sätter sig med mig, äntligen någon man kan prata med, haha. Sedan efter en stund till kommer Fille. Dom enda två i klassen förutom Jessica, som jag typ umgås med.
Alla börjar gå ut en och en ur klassrummet då läraren vill prata med en och en. Sist av alla är det jag. Hon godtog min ursäkt varför jag inte lämnat in pappret, antog jag då iallafall...
Engelskan slutade 10 och då gick jag till Linnea och Louise och pratade med dem. Sedan 10 över 10 gick jag ner till ER salen, lustigt mina initialer är E.R., haha! Men då fick jag veta att svenskan vi skulle ha var inställd... Så då hade jag slutat 10... Attans, jag skyndade mig upp och tog på mig min halsduk och väskan för att försöka hinna med bussen.

Bussen kom till stan och väl där sa han som körde att det varit hans sista vända och att nästa skulle gå klockan 12. Gud vilken otur jag har tänkte jag. Så jag ringde och väckte min mormor och bad henne att hämta mig och eftersom min mormor är så snäll så klev hon upp och gjorde det!

Så nu sitter jag här och jag kom hem ungefär klockan 11, helt skönt. Så nu ska jag bara ta det lugnt, räkna lite matte och skriva någon rad i tyskan i vår "dagbok".

Beröm till er som orkar läsa om en helt vanlig dag av mina! Haha. Inget särskilt men om ni vill veta mer hur jag är som person så är det en god idé att veta vad som händer mig vanligtvis. Jag uppdaterar senare! Kyss!

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0