en stor del till bästvän

Linnea sötnos jag saknar dig nåådigt! Inte samma sak här uppe utan dig, ingen som följer mig och badar, på senaste har jag varit och badat med Gabbe och dom men ensam tjej är inte kul i alla lägen, fast det tror jag du har en annan åsikt om! Haha! I varje fall, jag får min mobil imorgon för den var "restad" idag vilket innebär att den inte finns, så då måste man vänta ytterligare en dag, i värsta fall ska mamma köpa den på elgiganten imorgon.
Jag ringer dig cutie på söndag om inte annat, då borde allt vara löst och klart! Hoppas du har två fina veckor här utan mig, lär väl ha en hel massa del att skvallra till dig om sen... BTW har inte vågat ringa, vet ju inte vad ni gör där nere, ni kanske har fullt upp därför jag inte ringt hemifrån, ville inte störa nått alls. Men jag ringer dig på söndag som sagt, puss kram älskar och saknar dig syster! <3


Början var till min allra käraste vän, så here's the deal.
Matilda sover nu men senare efter lunch ska vi in mot stan och handla. Under tiden till dess ska jag packa och skriva matlista på vad jag ska ha med mig till stugan. Någon som vet vad jag ska ha på mig på Coldplay konserten?Kommentarer:
Postat av: Agnes

Fin blogg :D

2009-08-06 @ 11:11:04
URL: http://agneshej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0