I'm good at being silly!

Jaha okejdå jag avslöjar väl det då.

Dagens pinsamma - Jag skulle nämligen åka med Soffa hem från skoterkursen idag så gick jag en bit bakom henne och koncentrerade mig bara på hennes vit/beiga jacka hon hade på sig, sen sätter hon sig i bilen och den börjar rulla så tänker jag "åh dom har en ny bil?", så jag tar försiktigt men snabbt vid handtaget på bakdelen av bilen samtidigt som jag uppfattar att "Soffa" inte har långt hår mer och en svart mössa på sig i framsätet..... så hör jag dovt bakom mig "Emma, vad fan håller du på med?!"
Jag hör att rösten tillhör Soffa och att folk på bron står och skrattar åt mig, jag skyndar mig till den riktiga Soffas bil, hoppar in snabbt som fan och försöker att inte titta ut från fönstret på alla de som garvade.

Typiskt att något sådant ska hända mig, men jag skrattar nu när jag tänker på det och tycker att jag gott och väl kan bjuda på mig själv för andras skull, hehe, puss!


Nothing can put me out of balance. (W)

Kommentarer:
Postat av: soffa

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH så jäkla kul höll på dö xD

2009-02-01 @ 15:45:47
URL: http://ssooffaaa.blogg.se/
Postat av: caroline

haha.. klart man ska bjuda på sig själv, det är bara kul att göra bort sig ibland åtminstone efter några dagar när man hunnit smälta det haha=)fin blogg btw.

2009-02-01 @ 18:48:47
URL: http://missfashionfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0