Spinkis, my very best. <3


Min bästa vän hamnade på sjukhus för hjärninflammation.

För er som inte vet det så kan det gå så illa att man dör.
Jag har aldrig varit med om något jobbigare, människan som lös upp min dag och som är den underbaraste människan som finns, aldrig dömmer någon eller talar illa om någon, just hon drabbades av det här. Jag blev förtvivlad, varför var inte jag den drabbade istället? Jag som gjort en hel del mer dåliga saker än vad hon gjort. Flickan med det helt rena samvetet skulle bli straffad för vad? För att hon är alldeles för godhjärtad?
Jag och Sofie hälsade på henne på sjukhuset efter några veckor då vi varken haft kontakt med henne eller vetat hur hon mått helt klart.
Vet ni hur ont i hjärtat det gör att se sin bästa vän ligga matt på en sjukhus säng, med knappt någon ork för att prata eller ens röra sig. Det tärde på en inombords och ärligt var jag helt livrädd för att hon inte skulle komma ihåg mig. Stämningen vart jobbig då jag inte visste vad jag skulle göra eller säga men jag antar att våran närvaro gjorde henne lite gott.
Hennes välmående blev bättre och bättre och vi hälsade på med jämna mellanrum, på min födelsedag t.ex. den firade vi på sjukhuset, då hade vi bakat tårta och köpt med oss en hel del gott. Alla minnen med er där har nog stärkt mig som människa och jag har lärt mig att prioritera mina vänner mer.
Stina Perman du är min allra bästaste vän och jag ser verkligen upp till dig, det finns inte många människor på den här jorden som är lika starka som du. Du kommer alltid att vara bäst i mina ögon och jag kommer alltid, alltid, att ställa upp för dig.Stinas mål var att spela i matchen mot Sävast, även fast hon ännu inte är riktigt kry (då det gått över 3 månader sen hon var sjuk) så spelade hon. Jag är så himla stolt över dig och du gör mig så glad!

Kommentarer:
Postat av: carre

Åh de var så kul att hon spelade ! :)

2009-02-19 @ 22:19:14
URL: http://carrestattin.blogg.se/
Postat av: annabrask'

hej, kikade förbi din blogg en sväng :) fastnade lite, för har själv haft hjärnhinneinflammation, &klarade mig också utan större problem..

men jag har nog aldrig riktigt sett det ur mina vänners perspektiv, men det var de som fick mig att orka bli frisk, utan vänner som bryr sig tvivlar jag på att det hade gått så bra..

tror det beror mycket på er att stina också klarade sig bra :)

sjukt bra av henne att spela match!

2009-02-19 @ 23:18:19
URL: http://annabrask.blogg.se/
Postat av: angelica

jag har också haft hjärnihinneinflammation och det är absolut ingenting att leka med , usch jag är livrädd att få det igen .. hoppas hon blir helt kry snart !

2009-02-20 @ 11:39:02
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: annabrask'

ja men precis, när mina vänner hälsade på var första gången som jag var utanför mitt rum, &det kändes så bra. Sen blev det väldigt tomt när dom åkte hem igen :/ För fick ligga på sjukhus typ 10 mil hemifrån så var inte så lätt att komma &bara hälsa på.. kram

2009-02-20 @ 12:31:57
URL: http://annabrask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0