Sverige resan, rutten fixad!

Morgontrött och dåsig i huvudet, ni vet sådär så man får tvinga sig att stiga upp ur sängen även fast hela kroppen skriker nej.

Nu sitter jag här, lagomt trött, ska boka en hel massa tågresor och en flygresa. Grejjen är den att jag och Stina planerade nästan klart hela våran Sverige resa igårkväll tillsammans med våra familjer. Dock blev hela rutten annorlunda.

Så här ser rutten ungefär ut nu!
Vi börjar med att ta oss ner till Umeå, med antingen tåg, buss eller så får vi lifta med en bekant. Från Umeå tar vi sedan ett flyg ner till Bromma där vi byter flyg och fortsätter till Malmö. I Malmö bor vi på vandrarhem och det är möjligt att vi far över till Köpenhamn en sväng också. Därefter så far vi till Göteborg för att sova där tre nätter, två nätter i ett tvåbäddsrum vilket innebär att det bara är jag och Stina i rummet men sedan en natt ska vi bo i ett gemensamt rum, pga fullbokning av resterande tvåbäddsrummen.
Efter Göteborg beger vi oss till vandrarhemmet Snipan i Trosa. Jag kan inte hålla mig för fniss varje gång jag säger det, haha. I Trosa ska vi hyra kajaker och paddla i skärgården, mest troligt. Efter Trosa så bär det av till Stockholm! Där vi mest troligt först spenderar två/tre nätter hos världens mest skönaste människor, Mariann och Nisse, hur goa som helst! Sen de resterande dagarna till dess att vi ska se Coldplay i Stockholm så bor vi i egen lägenhet, jätte fin lägenhet. Super mys och superbra!Idag ska jag boka klart allt sen drar jag till min stuga, ska nog övningsköra dit så om ni vill leva så kör inte mot kalixhållet idag! Risk för hemsk biltrafik, hehe..
Nä, måste kolla tågtider osv nu! Puss pussÄlskar min stuga, men mest älskar jag båten och surfingbrädorna som man kan ta sig till standen med.
<3


Mums vad stilig jag är!
Gammelmorfars tröja tror jag...

Kommentarer:
Postat av: Julia

sv: Hehe, aa det förstår jag :-)

2009-07-13 @ 15:46:33
URL: http://jjullaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0