Nude is rude!

Jag är en av de där människorna som älskar att vara själv, ibland kommer jag upp med udanflykter endast för att få vara ensam. (Dock var det ett tag sen nu)
Vet inte men tycker det är så slappt, slipper tänka på hurdant jag ska bete mig, självklart så beter jag mig hur som helst utan att tänka på det då jag är med mina närmaste vänner, eftersom att de är mina vänner just för att de passar så bra med mig och mitt beteende.

Nu sitter jag här, osminkad, håret i en grymt ful och slarvig knut mitt på huvudet. Utan bh också för den delen, och jag vet inte om sådant är olämpligt att skriva på sin blogg men vi är väl alla människor och tror säkerligen att fler än jag gjort så någon gång.
Ska jag driva det till nästa nivå kan jag ju lika gärna vara ärlig och säga att jag knappt haft på mig någon bh alls idag, liksom varför denna strikta känsla att behöva ha det "självklara/uppenbara" all the time? Visst i skolan skulle jag aldrig gå utan men far man bara in till stan och handlar borde det väl vara chill?
Haha jaja tyck vad ni vill, människan föddes NAKEN! Och jag har brist på samtalsämnen?... Heh, well that's me.Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0