Ord menade att värma såsom ni värmt mitt hjärta

Oj hjälp vad besökare som kikade in, kan bero på att jag skrivit en del...


Tänker fortsätta skriva ner positiva saker här som jag mår bra av.

Vill tillägna några rader åt min familj, det är alltför sällan man visar sin uppskattning gentemot sin familj. Jag har en så jävla bra familj och jag hade aldrig bytt den mot någon annan.
Min mamma kan jag alltid prata med, bolla idéer med och för var dag som går tycker jag att hon blir roligare och roligare. Sedan är hon ett så stort stöd för mig och vill jag göra något vet jag att hon stöttar mig till 100 för det.
Min pappa kan jag också verkligen prata om allt med, sen har han även öppnat så många möjligheter för mig då jag fått följa med på äventyr som han styrt upp och det finns inget som är bättre vad jag vet.
Min syster, ojoj min syster... Finns så himla mycket att säga om henne, hon är min allra bästa vän även fast vi har våra "ups and downs", vi hittar alltid tillbaka till varandra och jag är så himla stolt över henne. Det är nog någon som jag verkligen delar allt med, upplevelser, tankar och känslor.
Sen har vi ju hunden som också trots allt är en del av familjen, en go lugn hund som verkligen är ett stort plus då man behöver någon att krama på och någon som delar säng med en.

Jag älskar er, min familj. Tack för allt jag hittills fått lära mig och gå igenom med er. Ni har byggt upp mig till den människan jag är idag, nyfiken, vild, omtänksam, eftertänksam, envis bl.a.
Och dessa få rader jag skrivit om er, inte ens de räcker för att beskriva hur mycket ni verkligen betyder för mig och allt det ni gjort för mig.Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0