Tjosan cosinus

Nu blir det att läsa igenom matten, sova på saken. Vakna upp imorgon med allt inpräntat sådär skönt så man slipper ha den obehagliga oron i magen.

Fick en komplimang från en vän förra veckan, tyckte det var rätt kul. Hon sa att hon beundrade mig för hur jag utvecklats som person och det är något jag själv är väldigt stolt över. Visst jag kanske inte är världens underbaraste och överdrivet snälla människa men jag är så jäkla mycket bättre än vad jag var förr. Nu ger jag alla en ärlig chans och jag dömer ingen efter ett rykte, jag är trevlig mot alla som är trevliga mot mig och jag tar lärdom av saker som drabbar mig negativt för stunden. Jag har lärt mig att uppskatta saker på en annan nivå.
Sen fick jag även en komplimang för att jag var så pass obrydd i vad folk tycker om mitt yttre (har för vana att dumpa sminket rätt ofta, även kläderna brukar bli mystema och sedan så blir håret väldigt ofta uppslängt i en slarvig knut) det tyckte hon var väldigt starkt och beundransvärt, då folk idag oftast går på det yttre väldigt mycket. Hon hade själv kommit i insikt att det som egentligen är det enda som verkligen spelar någon roll är det klassiska och simpla, insidan på en person.

Nu blev det ett långt inlägg. Ska ta någon huvudvärkstablett åt denna jävla huvudvärk, vill typ slita av mig huvudet och stoppa det under sängen. Jaja åter till plugget. Adjösiken!Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0