Come down now.

Slut på ord, slut på ork, slut på allt. Slut.

Rensar lite med mamma. Typ "ut med det gamla in med det nya" fast bara ut med det gamla biten. Vet inte om jag hinner måla något men som igår blir det väl att ägna det åt nattemot i mig. Är faktiskt himla glad med hur bilden än så länge utvecklar sig, den är precis som jag vill ha den. Inget har gått fel. Du är där. Det är du, din underbara hud. Din fina kropp. Är dock himla rädd för att försöka avteckna dina ögon, det kommer nog bli det jag gör sist av allt. Du lever inom mig. I mitt huvud, i mitt hjärta och min själ.

Tränade idag, gick väl bättre än vad jag väntat mig kanske? Kroppen har kanske hunnit ta ikapp all energi jag förlorade där i början av veckan/slutet på förra. Nåja lika bra det för nästa vecka blir det att dra igång ordentlig träning för min del, jag vill det här. Du ville att jag skulle vara lycklig och att jag skulle lyckas.
Det enda jobbiga är att du drog med en bit utav mig då du försvann, jag vet att den aldrig kommer komma tillbaka. Men du förtjänade den, du förtjänade allt jag kunde ge.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0