Med den där vinden

Galet vad sjuk jag är.
Mår så jääävla illa.


Vaknade upp imorse med högra ögat helt igenvarat, tänkte typ - "satan detta är alltså vad som händer då jag sover alldeles för lite". Senare mot dagen fick jag dock höra att Linnea fått ögoninflammation och då minns jag även hur jag lånat hennes mascara i helgen. DAMN.
På onsdag börjar jag arbeta och då behövs mitt högra öga för att kunna se vad det är jag fotar. KURA imorgon då alltså.

Dagen var trots allt skön ändå. Måsen, jag och Lollo sov ut imorse och sen såg vi Top model i stort sett halva dagen, sen var Jennifer tvungen att fara till Kalix och strax efter det smsade Andreas att jag och Louise skulle komma och se fotboll med han och grabbarna, då var det bara att slänga på sig lite rent och dra till Bodsvedjan för att se fotboll, intressant match var det även!
Efter första matchen for vi in till stan för att käka och efter det gick vi över på Ica för att köpa lite gott till nästa match. Efter handlandet så hade vi fortfarande gott om tid över till nästa match så då beslöt vi oss att dra lite volleybollir. Kul var det men dålig var jag, behöver nog träna upp mig lite!
Åkte bil med Adam fram och tillbaka och måste poängtera att han kör som en kärring! Hehe, nä han hade bara lite otur bakom de andra bilarna, var det inte så?, haha!

Nåja det var en härlig söndag, nu ska jag hoppa i sängs och tycka alldeles för synd om mig själv, perfekt avslutning på en söndag!
Puss på kindknotan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0