Did I ever?

Har jag någonsin sagt hur mycket jag HATAR vårdcentralen? Rena jävla /&#/%#¤&%!". Jag for dit igår, då det inte var öppen mottagning (my mistake), i varje fall får jag träffa en sköterska som jag berättar alla mina "problem" för, hon skickar sedan vidare mig till en läkare (vilket nu kostar då jag är myndig). Jag berättar då om allt för denna karl och han sitter bara och iakttar mig, för att tillslut öppna munnen och säga "Jaa..., jag vet inte." Där precis just där kände jag återigen hur denna vårdcentralsilska jag har, forslade upp inom mig. Nä inte fan vet väl jag heller det är ju därför jag uppsöker en läkare?! Ni har väl haft hand om såna här sjukdomar en hel del massa gånger förut?! Det slutade med att han bad mig köpa Noskapin på Apoteket, som för övrig info är RECEPTFRITT. Så jag betalar pengar för att få veta att jag ska köpa något receptfritt?
Less och arg for jag tillbaka till skolan. Senare under kvällen märker jag att all min smak försvinner plus att lukten domnar bort också. Sen vaknar jag upp idag och såklart så har det bara blivit värre.
Mest är jag väl ledsen för det kliar så i hela kroppen, jag vill bara börja träna igen. Nu ska jag kura hela helgen och hoppas på ett mirakel.

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0