Fysatan också

Haha så jävla patetiskt. Blev inkallad till ett möte imorgon pga att jag inte ville gå till en vårdtagare pga personliga skäl. Enligt bemanningen var det ett "stort problem". Men BRA, kan ni då förfan utbilda vikarierna så de vet vad fan de ger sig in på? Då jag stack mig på en insulinspruta så fick jag fan INGEN HJÄLP, jag var förtvivlad och visste inte vad jag skulle göra. Fick ringa runt till andra kommuner för att få vägledning och råd. Nä fyfan så denna kommun är kass, satan så arg jag blir.
Inte så jävla konstigt heller att jag inte ville idag, har ingen sådan utbildning och tycker det därmed var väldigt obehagligt, spelar fan ingen roll hur många par handskar man har på sig. UTBILDNING eller ERFARENHET är vad som krävs i såna situationer och det hade inte jag.

Nu ska jag dricka cola och njuta av att jag (nästan) är ledig imorgon, förutom det där mötet då som är såååå viktigt. Tänker då inte ta någon skit, för det är dom som gör fel i den här situationen, dessutom får jag guldläge att klaga på hur fan de sköter allt, vilket de behöver höra.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0