Älskade gubben

Får jag komma och hallå om dig i 3h? Jag går innan alla vaknat har mycke jag vill berätta

Har tänkt väldigt mycke på dig :)


Inatt tänker jag på dig och då du lämnade den här mörka världen. Jag skänker dig mitt hjärta inatt, jag låter dig fylla upp hela mig, låter minnena skölja över mig. Känslorna jag stängt av får flöda fritt. Din tröja har ännu lite doft av dig kvar, jag vågar knappt dra i mig doften, rädd att den ska försvinna. Ditt halsband hänger bredvid mig och ser så ensamt ut. Allt du sa de sista månaderna, det gör så förbannat ont att låta dem komma tillbaka nu.
Jag saknar dina sms som dök upp då och då, de fina orden du sa, allt det fina vi hade delat som vi pratade om. Ångesten som biter tag i mig då jag inser att jag aldrig kommer hitta igen trädet vi ristade våra namn i.
Jag kommer aldrig glömma då vi satt för något år sen och bara höll om varandra, i tystnaden, jag njöt av ditt sällskap och jag hade kunnat sitta så hela natten lång. Idag ångrar jag mig, för allt jag inte hann säga till dig.

Du är den bästa människan jag någonsin träffat och du är mitt bevis på att allt är möjligt. Jag kommer föralltid älska dig.

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0