Hejhå

Har inget vettigt att skriva för tillfället, kan meddela er att Daniel har anlänt och att vi sett en film, så nu har jag krypit till kojjs och Daniel har intagit gästrummet som han valt att dela med Tjilla, haha sött!
Imorgon ska vi inhandla det sista inför balen och jag ska klura på något fint att ge åt min otroligt älskade och underbara farmor (mitt guldhjärta), det måste dock vara magnifikt så ska klura på det över natten, har en svag aning men vi får se!
Det är nämligen så (ni som inte vet det redan) att min farmor tagit på sig att sy min balklänning och jag måste säga att jag är en rätt kräsen kund som ger klara direktiv hur allt ska vara, så hon har följt varenda anvisning och har nu skapat en klänning som för mig var mycket mer än vad jag förväntade mig. Dessutom har hon inte jobbat så mycket med chiffong och det var rätt så jobbigt (vet jag av egna erfarenheter, det glider undan så lätt och töjs hit och dit). Nä ni, hade jag kunnat så hade jag gett hela världen åt min farmor, finns verkligen ingen som henne. All kärlek till henne!

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0