Mycket vila.

Dagen efter en utgång mår man ju som man förtjänar. Hade svinkul igår, var nästan som att man var med i en film. Över hela staden befann sig sjömän och soldater i sina kostymer, så himla häftigt. På 3wm stod en 80årig gubbe, full, glad och med en bra fart i benen och dansade med massa tjejer. Han var rätt charmig och många stod omkring honom och skrattade, skön stämning.
Träffade tjejerna tidigt igår, vi vart ett rätt stort gäng från början, jag, Malin, Linnea, Therese, Frida, Maria och Linn. Så vi satt i botaniska trädgården och sen mot eftermiddagen poppade vi min sparkling white. Gott som tusan och härligt att avnjuta det i solsken med en otrolig utsikt över denna underbara stad.
Jag och therese har en förmåga att alltid stanna längst, så vi dansade hela kvällen. Iomed att vi festade tidigare än vanligt var det rätt skönt att fara hem lite efter midnatt. Traskade hem i mörkret och det tog mig ca 30 min, vilket inte var så himla farligt.

Imorgon ska Frida slagga här för på lördag far vi tidigt med tåget till Newcastle för att fira tanten som fyller år idag! Vi blir ett gäng på 6 pers, så blir att leta hostel då vi kommer fram. Får se hur det slutar men blir nog jävligt kul för det har jag varje gång jag är med dom här brudarna!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0