Städdag

Har städat med pojkarna i snart 2 timmar. Hoppas det duger för det ser nästan ut som ett helt nytt rum nu.
Funderar på att ta med dem till Hornsby så vi har något att göra. Får nämligen ledigt på onsdag då det är anzac day, om jag jobbar hela dagen idag.
Tycker så mycket om dessa två pojkar, de är så himla roliga killar, får mig alltid att skratta åt något som de säger. Samtidigt är de väldigt smarta och kan säga saker jag inte ens tänkt på men som faktiskt stämmer. Jag blir så glad varje gång jag hämtar dem eller då jag kommer hem och då man möter deras blick, just i det ögonblicket man ser dem skina upp, det ögonblicket är verkligen guld värt.

Igår mötte jag Linnea och Malin i stan, vi pratade om fredagen och helt plötsligt kändes det mer som att man var med i filmen baksmällan än att man varit på en vanlig utgång. De visade bilder och jag kom inte ihåg att vi varit på vissa ställen. Fick mig många skratt åt bilderna iallafall.
Sen for Linnea hem och då drog jag och Malin till darling harbour och tog en öl. Bartendern var svensk och även på 3wm dit vi gick sen. Finns så mycket svenskar här så man måste passa sig då man pratar svenska så man inte råkar säga något olämpligt.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0