I'll be there in a heartbeat.

Storm här utanför och mitt ansikte är lika stormigt, passande nu när man ska bort över helgen (ironi),
Nästan allt är inhandlat och klart, Jennifer ska köpa det sista och sen komma över ikväll.
Blir då att fixa håret, utväxten, sen äta gotta.
Jobbade imorse hos den andra familjen och jag börjar tycka om dem lite mer, mamman är så himla gullig och har försökt hjälpa mig ned extrajobb genom att tipsa mig till hennes väninna som är frisör. Så imorse blev det 3 h jobb och alltså en extraslant i fickan till helgen. Jobbar även som barnvakt på söndag åt Lyndall och Roy, ska dit vid 6 pm och lägga minstingarna. Skön söndag, tjäna lite pengar efter man varit borta.

Imorgon fyller pappa år, världens absolut bästa pappa! Men duu jag har inte fått iväg ditt födelsedagskort ännu, så du får det nästa vecka kanske.
På tal om mina föräldrar, vet ni vad jag just insåg? Jag bloggar ju inte så ofta längre och då jag haft mina uppehåll har jag nästan jämt fått höra "du måste uppdatera bloggen så vi kan läsa!", för bara ett år sedan lät det "lev istället för att blogga" och jag försvarade mig alltid med att bloggen var en sorts dagbok jag kunde klottra ner allt i men jag fick inget förstående från mina pärons sida, men ha där ser ni! Vad var det jag sa?
Nä nu mera har jag knappt lust att skriva, har mer med orken att göra, jag har tid att skriva visst, men ibland känns det som att det mer är för min skull och då behöver jag inte skriva allt här, fotar och har dessutom en dagbok jag klottrar i lite då och då.

Gud vilket kacklande det blev nu, jag går nog och gör mig lite lunch och tar en tupplur istället!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0