Oväntat

Helgen blev inte som planerad. Tänker inte gå in mer på det eftersom jag har varit så deppad efter den. Jävla oärliga människor denna värld innehåller, usch.

Har även gått och blivit riksförkyld så just nu ligger jag bara i sängen och missar det otroligt fina vädret ute.

I söndags höll jag även på att bli prejad av vägen av någon trött gubbe i mindre lastbil/truck. Klockan var kring 11 på kvällen och jag var också trött. Var påväg hem och låg i ena filen då jag helt plötsligt känner hur lastbilen känns otroligt nära mig, så jag panikbromsar i sista sekund innan han kör in alldeles framför mig, utan att ha lagt i blinkers eller ens lagt märke till att jag körde där. Med hjärtat i halsen försökte jag lugna mig, var så otroligt nära på att gå illa. Gubbjävel, ska man köra ett stort fordon så ska man fan ha koll på sina medtrafikanter. Vilket man ALLTID ska men tänk er vilken enorm skada han hade kunnat göra på mig gentemot jag på honom.

Så nä denna helg var inget vidare alls. Förutom att Jennifer var mitt sällskap och att vi fick åka himla massa longboard på lördagen, det gjorde helgen snäppet bättre faktiskt!

(snor två av Jennifers bilder från helgen!)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0