Paradise

Jag blir så otroligt lycklig här. Jag lever som i en konstant dröm, ibland får den sig någon törn men slutar alltid i en otroligt överrumplande känsla. På något sätt är det så svårt att förstå att jag är här borta och att jag faktiskt lever i detta paradis.

Jag for till Palm beach med grabbarna och Jennifer idag. Eftersom de varit sjuka hela veckan så var det väldigt livat på pojkarnas sida. Men trots det blev det en fantastisk dag. Det var varmt och vi fick käka grillat. Men allra bäst var det faktum att vi fick se vilda delfiner bara några meter ut i vattnet!!! Jag blev nästan tårögd, dom är så häftiga!
Som alltid har jag skitkul med Jennifer så jag är glad att hon orkade följa med trots barnen. Tror även Ali uppskattade att få vara själv hemma lite.

Nu ska jag hoppa i säng efter att ha suttit barnvakt, tjänade in en liten slant och allt hamnar i min sparburk inför resan med stort R.
Imorgon blir det en sväng till stan för att kolla in newtown och förhoppningsvis få unna sig en söndagsöl eller två med Jennifer och Frida.


Kommentarer:
Postat av: Jenkzifer påsk

Älskar dig så mycket vännen. Är så glad att se dig så lycklig. Kramar till mitt allt :)

2012-08-19 @ 01:52:13

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0