Hey I heard you like the wild ones.

Finns inte ord för hur mycket jag saknar min pojkvän just nu. Försöker att inte tänka så mycket på honom just för att det känns så tomt då. Varje gång jag går runt och gör något tänker jag alltid att det hade varit så roligt att fått dela det med honom. Att uppleva allt det jag gör med killen jag älskar.
Ganska ironiskt att jag träffade honom just innan allt detta hände, jag flydde halva jorden bort från honom haha.
Han är så jäkla fantastisk, vilken kille släpper iväg en brud han älskar att fara till andra sidan jorden för att uppleva sin dröm? Utan att göra ett drama utav det. Inte ett knyst, inte ett enda försök att hålla kvar mig. Han har stöttat mig genom det hela och nu vill han komma hit och hälsa på mig, fast det kostar en enorm summa.
Saknar tillochmed att festa med honom, vilket han också är fantastiskt bra på! Han klänger inte på mig då vi båda är ute och han låter mig dansa med vem jag vill, för han litar på mig och vet att jag kan avgöra själv vad som är rätt och fel. Vi brukar inte ens gå hem tillsammans, utan han kommer vänligt fram till mig på dansgolvet och säger "Nu går jag hem, vi ses sen" och sen pussar han mig. Åh så fin han är min Karl.

En annan sak jag verkligen uppskattar är t.ex. som idag, då jag vaknar så hittar jag ett inlägg på min logg från brudarna där hemma. Det värmer som tusan kan jag tala om! Jag tänker massvis på dem och jag saknar dem alla, finns inte många jag kan ha så kul med och ösa så hårt på dansgolvet med haha!


Nu ska jag kolla på resor åt Karl!When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
and dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0