Parkvistelse och nästan 30 graders stekande sol

Har legat inne idag, bara vilat, känns som att kroppen blir helt utslagen av värmen här.
Klev sedan upp för att packa in cyklar och longboarden i bilen. Plockade upp pojkarna och for sedan och köpte glass med dem. Sen for vi till parken och Torsten cyklade runt på egen hand samtidigt som jag försökte hjälpa Leo att cykla utan sina stödhjul. Svetten sprutade samtidigt som jag om och om igen bad Leo hålla balansen, fortsätta trampa, inte luta sig och försöka titta upp istället för på sina fötter. Han fnissade mest och sa att han ville ha sina stödhjul, men icket! Sträng var jag och nästan tävlingsinriktad... Hur svårt kan det vara att lära en femåring att cykla tänkte jag. Det var rätt svårt men han blev definitivt mycket bättre och jag kunde släppa honom under längre intervaller mot slutet! En gubbe skrockade och sa att Leo gjorde ett bra jobb då vi cyklade förbi och jag flåsade halvspringandes bredvid i värmen, då skrattade han ännu mer och påpekade att jag också gjorde ett ganska bra jobb minsann!
Tillslut slängde vi cykeln i bagaget, eller ja det tog en stund för i handtaget på bagageluckan hade nämligen en stor fet gräshoppa bosatt sig. Skrek som att någon hade dött då jag kände att jag tog i något äckligt. Försökte muta Leo att öppna, haha, men han orkade inte lyfta dörren så han sprang och hämtade den längsta pinnen han kunde hitta så jag kunde peta ut den äckliga gräshoppan, då började Leo också skrika då den i princip flög in i hans panna, haha söta unge.
Ut plockade vi longboarden. Dagens mest intressanta och spännande för den lilla femåringen! Själv kände jag mig som en orolig mamma där jag gick med famnen beredd bara någon cm bakom honom, utifall han skulle snubbla till (trots att han hade världens lägsta hastighet). Tillslut plockade jag honom under armarna och ställde mig bakom honom på brädan så medan han står på fören så står jag bakom och sparkar fart åt oss, ungen tjöt av lycka och skrek åt mig att sparka fortare och fortare. Så sista delen var nog den bästa på dagen!

Torsten är en stor pojke och han tog bra hand om sig själv medan jag försökte lära Leo. Duktiga killar jag får ta hand om alltså! Jävligt roliga, typ som Leo idag då jag var tvungen att ta av mig tröjan pga värmen (hade bikinin under), då tyckte han att jag var oförskämd och sen undrade han vad dom hade gjort med min navel egentligen, om det varit mycket blod då dom gjorde min piercing och om själva smycket hade blivit ditsatt fort för att stoppa blödningen. Ja alltså det är mycket man lär sig av dessa ungar, särskilt att ha tålamod och våga säga till ordentligt då de konstant testar en.

Denna eftermiddag var nog den bästa hittills med dem.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0