Skynda att fynda!

Inhandlat mer än nödvändigt i Hornsby idag.. Köpte mig ett par skor jag provat tidigare och som var så himla fina. De gick på 40 AUD så SÅ farligt var det ändå inte, kring 300 svenska kronor.

Sen köpte jag lite smycken och så en väska. Den var på rea och kostade mig typ 140 kr, tror hon i kassan gjorde fel för den skulle kosta över 200 på rean. Nåväl jag sa inget utan skyndade mig därifrån istället, haha.
Sen köpte jag pads att rengöra mitt ansikte med då man lätt blir fet i hyn här borta. Lite tandtråd fick också följa med hem.
Hade problem att välja proteinpulver men tänkte att jag testar ett från märket Aussie bodies - borde inte kunna misslyckas då de flesta här ser så fit ut haha! Sen köpte jag en rosa shaker till det.


Har inte fått bankkortet hemskickat än så var in idag, visade sig att hon jag pratat med inte haft någon koll alls och att alla mina saker var där. Så fick hämta ut det och så fick jag massa instruktioner hur jag skulle göra. Trevlig man som hjälte mig, han hade varit i Sverige i Göteborg två gånger, samt Malmö. Han verkade inte förstå att jag bodde ännu längre upp i landet...

 

 


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0