Telia suger

Okej, Telia suger verkligen. Jag ångrar att jag ens gick till dom. Nu ligger jag och betalar för något jag inte använder och jag kan inte byta, trots att han jag köpte abonnemanget av, sa att jag bara kunde betala det i 6 månader om jag så ville. Perfekt tänkte jag. Nu när jag ser efter är det skrivet i 1 år. Vilket innebär att jag måste betala surfen som jag inte ens använder, i typ 5 månader till.
Nåja tur jag iallafall tycker Spotify Premiumet är värt att betala för.

Ringde just upp en kvinna ang mitt bankkonto här borta som jag sökt att få öppna. Först började hon prata om att jag skulle in till Sydney på möte och för att få hämta ut det. Kände på en gång en klump av nervositet då Sydney är så sjukt stort och jag är helt ny här. Lyckades ändra mötesplats till Hornsby där dom även har ett kontor, så hon skulle maila mig nästa vecka när hon fått in mitt bankkort och skickat det till kontoret i Horsnby, tackar gudarna att hon blev trevligare mot slutet av samtalet och faktiskt försökte hjälpa mig.
Dessutom fick jag känna på att min engelska blivit bättre, ytterligare, då samtalet flöt på väldigt bra. Kan jag nog tacka Ali och Keith för (pojkarna också delvis), då de pratar med mig en hel del och får mig engagerad i samtal - bra träning.

Mailade även en gammal vän i Australien, tänkte att någon i min egna ålder kunde vara lite till hjälp ang vad man borde göra och se då man är här!

Älskade hjärtat, så jag ska pussa och krama på dig då jag kommer hem!

 

Fått prata med min pingla också, guuuud vad jag saknar henne. Fröken (P)ersson ställer minsann alltid upp att lyssna, finns nog ingen jag kan prata SÅ mycket med. Känns trist att vara så långt ifrån henne då man faktiskt behöver en veckodos av hennes positivitet och optimism! Särskilt då jag har en tendens att vara pessimist ibland... Nåja, tack för samtalet Linnea, det var guld värt! Måste pratas vid snart igen, saknar dig så himla mycket! ♥


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0