When you love someone but it goes to waste.

Händelselös dag, mest sett pretty little liars och funderat, sådär så hjärnan får brännskador.
Leo var mest nöjd med att få spela på iPaden eller se på TV, nöjd blev även jag då. Sen kom Ali hem med bakelser, gott ja. Behövde något sött idag, bara varit på ovanligt dåligt humör. Inget som har med något här borta att göra, älskar min omgivning. Hoppas jag aldrig behöver komma tillbaka till gråa Sverige. Delfinskötare eller kanske bli aborigin? Få måla otroliga tavlor som tar luften ur folk, det hade varit något.


Saknar dock min mysvovve.

 

Saknar drinkar med brudarna.

 

Saknar min Louie!

 

Saknar mina målargrejjer.

 

Sen saknar jag mina föräldrar och min syster, men det känns ändå bra att få vara ifrån dem. Med tanke på att jag egentligen borde börja flytta hemifrån i den här åldern. Jag vet var jag har dem och jag vet att de är rädda om sig själva (åtminstone mamma!). Sen kommer även mamma snart och det känns väldigt skönt, någon att prata svenska med och ja, känns bara himla bra att min fantastiska mamma ska komma till detta sagoland och hinner umgås med mig!
Matilda det är bäst att du sköter dig och skolan, då kanske du får något fint av mig! Är som jultomtet, beter du dig inte blir det inga presenter. Puss jag saknar dig massvis!

 


Kommentarer:
Postat av: Jenkzifer Påsk

Ni är så snygga på den där bilden! <3

2012-02-01 @ 23:51:16
URL: http://mohss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0