Greaterunion cinemas

Oj vilken härlig dag! Lämnade av Torsten på skolan sen for jag och Leo med bussen in till Hornsby för att se Alvin and the chipmunks på bio.
Busschaufförerna var inte riktigt så hjälpsamma som jag hoppats men tur man har ett vasst lokalsinne så vi klarade oss.
Vad jag fått lära mig av småbarn är att de JÄMT frågar hur många minuter det är kvar till allt. Rätt sött men i slutändan slutar man svara och ber dom ha tålamod istället. Hade det riktigt kul med Leo idag! Hann även köpa ett par skor och spana in några häftiga jag gärna tagit med mig hem.

Efter bion gick vi och handlade, blev till 98% färsk frukt.


På bilden nedan är mina nya skor! Därefter dom andra jag vill ha..

 

Aztec

 

 

Hell yeah?!

 

Spänd liten pojke som väntar på att få gå in!

 

Måste säga att hela biografen hade ett så sjukt bra system och allt var bara så jäkla bra. Man tog popcorn och läsk själv, valde vilka storlekar man ville ha och fanns även godis att ta själv i olika storlekar på burkar. Sen gick man till kassan med det man valt och så tog dom betalt där.
Inne i biosalongen var temperaturen inte alls för kall som den alltid är i Sverige. Stolarna var högre så man kunde luta bak huvudet, sen kunde man luta sig bak och stolsryggen följde med. Ville man inte ha armstöd så kunde man fälla upp dem, som i flygplan. Nä jag kommer definitivt vilja gå många fler gånger!

 


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0