If heaven is a place on earth.

Min söta pojkvän har skickat urgulliga sms och lagt upp skitfula bilder på mig, kan ändå inte göra annat än älska honom. Och nej jag ska försöka hålla mig borta från sakerna jag vill göra, tills du kommer, eller så kanske jag hinner göra det innan och sen igen med dig! Simma med delfiner och lära mig surfa får bli till våren här borta, vilket är då vi får höst hemma ungefär. Trist att behöva vänta in säsong då det för mig är sommar här hela tiden...


Har varit i en stooor park idag, än en gång kommer massa mysiga minnen tillbaka från då jag var liten. Australien har som format mig hela mitt liv, känns verkligen som att jag hör hemma här, allt annat spelar som ingen roll så länge jag är här. Det vilar en trygghet inombords mig konstant, ett lugn jag inte haft sen ja... Sen jag sist var här.
Nåväl, i parken var det mycket folk, folk som paddlade kajak, grillade, lekte, låg i hängmattor, spelade fotboll, fiskade osv osv.
Så vi gick runt på stigar och broar och stenar för att ta oss fram. Gick även in i regnskogen som var i slutet på det spår vi valde att följa. Det var varmt något fruktansvärt men skönt! Sen efter turen så for vi till närliggande klunga med småaffärer. Dags för lunch och det blev äntligen det jag har längtat efter i flera år - äkta fish and chips! Så jäkla underbart och det gjorde helt klart min dag! (Plus det faktum att jag blivit en bättre Australisk bilförare nu)


Let's see..

 

 

 

Art by nature.

 

Art by Aboriginals.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0