Look right-left-right!

Har varit och tränat att köra bil, resulterade i att jag körde på fel sida av vägen en gång och att jag använde vindrutetorkarna istället för blinkersen en gång. Haha, det tar sig! Sjukt enkel bil att köra, automat, så man behöver inte tänka så mycket på allt annat också.

Nu ska vi bege oss in mot Hornsby tror jag, för att jag ska få köpa en plattång (ja jag har börjat få vågigt hår, tror det beror på fukten i luften här nere) och lite andra saker. Hinner jag så ska jag köpa Kalles present. Har dock tänkt ut en sak jag vill köpa åt honom men har ingen aning om var jag kan hitta det... Mest troligt inne i Sydney.
Har hela torsdagen ledig som det ser ut nu så vem vet, jag kanske far in till Sydney en sväng för en runda på "stan" och en kopp WCM på Starbucks. Kan knappt fatta själv att detta är det liv jag faktiskt lever, ett drömliv...


Fyfan vad mycket snygga människor det finns här, visst det är en stor stad, ett stort land men jisses alltså. Hoppas det ligger i luften så man kan suga åt sig lite av det och bli perfekt vältränad och suntanned!Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0