Out of system

Idag sov jag till kvart över ett på eftermiddagen. Var helt slut efter att ha vaknat till och från under natten. Tur att Kalle hade tid att prata med mig, fick jag bli av med lite funderingar. Det lustiga är hur jag nu inser att jag var så himla nöjd i Boden ändå, jag var faktiskt lycklig där. Men nu väntar detta äventyr mig, vilket ska bli jättekul och spännande! Det enda som faktiskt är jobbigt är att ha en pojkvän på andra sidan jorden som man tycker så fruktansvärt mycket om, 4 månader eller mer isär är kanske inte det roligaste då.

Imorse så vaknade jag av att Torsten och Leos vänner var här och det var ett himla liv på de andra två pojkarna. Inget mig emot då de faktiskt fick upp mig tillslut!
Sen har Torsten och Leo frågat mig hela dagen om vi ska bygga legot ihop, men jag hade inte hjärta att säga att jag var helt slut. Så vi for till stranden istället. Jetlagged som jag fortfarande är så orkade jag inte bada och leka utan stod vid vågorna och tittade på pojkarna då de lekte i sanden och så tittade jag på alla surfare, kanske dags för mig snart att hoppa på en bräda!

Att sen behöva lära mig att köra på fel sida är något jag är helt vettskrämd inför haha, känns som att jag kommer råka köra över på fel sida. KAOS...

Nä nu blir det sängen igen så jag kan prata med Kalle min morgontid/hans kvällstid.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0