Tårögd och rörd.

Okej nu ska jag berätta om min Australia day, utan att hoppa till slutet först...

Detta var en helt jävla fantastisk dag, trots att den började med regn och hotfulla moln.
Vid halv två ungefär så åkte vi tåg in mot Sydney, där vi sedan satte oss på ett café och väntade på Alis pappa som skulle möta upp oss där. Jag tog en choklad milkshake eftersom jag inte hade ätit någon lunch. Som vanligt är alltid milkshakes obeskrivligt mycket bättre än hemma i Sverige och denna var den bästa jag haft hittills.
Efter fikat och då Alis pappa kommit så gick vi för att kolla i ett Convict muséum. Fascinerande. Alis pappa gick bredvid mig till och från och berättade historierna och hjälpte mig med de svårare orden då det var något särskilt jag undrade vad de menade. Känns som att språket kommer mer och mer tillbaka dock!

Efter det tog vi Vintage-bussen runt staden. Huuur mysigt som helst. Ja jag glömde berätta, det var så sjuuukt mycket människor ute idag. Hann även bevittna massor av fyllor som gick snett, bråk öppet på gatan osv. Men sånt får man ta.
Till middag blev det lite allt möjligt, vi var på en bättre restaurang och beställde in massa mat som vi delade. Kan även tillägga att jag tog en ÖL, haha ja det är faktiskt sant. Jag som hatar öl vanligtvis tog en till middagen! Däremot var den mycket bättre än väntat! Väldigt mild och fräsch i smaken så det passade bra till maten också.

Efter maten fick jag äntligen gå till mitt älskade Starbucks ♥, nästan så att jag grät lite av lycka inombords. Beställde min favorit, en Tall, White Chocolate Mocca. Åh himmelriket i en kopp!
Sen strosade vi över på Darling Harbour för att bänka oss inför båtvisningen, räddningsscenen och fyrverkerierna.
Tiden gick rätt segt men SEN då fyrverkerierna drog igång, då var jag tvungen att hålla tillbaka tårarna ett x-antal gånger. Vet inte varför men jag blev så sjukt rörd. Så mycket tid och planering de måste lagt ner på att få det så där jäkla bra, och musiken.... Den var helt fantastisk! Sen hade de komponerat ihop massa ljusscener mellan fyrverkerierna. Det höll på i över 30 minuter och i slutet stängde jag bara av kameran och njöt av det underbara himmelspelet. Nä tusan också, det här var bland det vackraste jag någonsin sett.
Jag älskar verkligen det här landet och önskar faktiskt att jag kunde stanna för alltid, jag mår så bra just nu att jag inte kan sluta le. Om man ändå fick vara såhär lycklig hela sitt liv!


The perfect chocolate milkshakeLeo - en av världens sötaste ungar!

 

Vintage-bus

 

Dinner.

 

Ooh..

 

Aah..
Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0