Rörd extramamma

Har just kommit hem från pojkarnas skola. Upptäckte att jag skrattade för mig själv då jag gick ut från området.
Var nämligen så att Ali inte kunde närvara på Leos klass läsgrupp, så jag erbjöd mig att göra det till mrs Kidman. Hon sa att det fick jag mer än gärna göra.

Innan det gick jag upp på after School Care delen och kollade upp mot solen med våra specialglasögon som vi köpt på museet, för att se Venus gå mellan jorden och solen. Så där stod jag och Torsten och helt plötsligt hade vi hela skolgården runt oss som var nyfikna och också ville prova. Jag kände mig som en morsa som var väldigt noggrann med varje unge att de hade på sig glasögonen innan de tittade mot solen. En lärare stannade och sa att jag borde tagit betalt, så skrattade hon och gick vidare.

9.30 gick jag och de andra nedvärderande mammorna in. De pratade knappt med mig och då de gjorde det frågade dom med dömande blick vem jag var mamma åt. De verkade inte bli lättade heller då jag sa att jag inte är mamma utan bara tar hand om Leo och hans bror. Nåväl, trångsynta morsor.

Jag hjälpte iallafall barnen med olika läsuppgifter och även ordspel. Var himla kul och alla var så nyfikna på vem jag var, eftersom jag brukar leka med Leo på skolgården då jag släpper av honom. Så jag förklarade för varje ny grupp att jag inte är mamma utan mer som en syster.
En av tjejerna var döförtjust i mitt rosa dipdye hår.
Då vi sen skulle gå ut så är det en av killarna som kramar mig ordentligt och säger bye, sen kommer han strax efteråt och ger mig en till stor kram, vilket de andra mammorna reagerade lite på då de inte fick någon särskild uppmärksamhet. Var bara en mamma som skrattade och sa "oj det var en go kram!". Som grädden på moset så skrek alla barn först bye till oss men efter det hör man hur flera skriker "bye Leos sister". Haha stackars morsor, de ställer upp varje onsdag men blir aldrig så bra bemötta som jag blev som det såg ut som, nåväl jag hade skitkul och alla barnen var verkligen huuur söta som helst. Hade lätt kunnat ställa upp fler gånger och hjälpa till.


Här får ni en bild på då grabbarna ger mig massage genom att gå på min rygg!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0