Skrattretande

Jag skäms varje gång jag går ut och jobbar i trädgården, jag ser ut som världens hollo... Stövlar upp till knäna, lortig, uppsatt hår i en knut under en stor hatt med en kant som går bak över nacken och alldeles för stora handskar. Så helst vill jag inte synas då jag står där i förnedrande påpälsning.
Idag joggade en ung kille förbi, han tittade på mig och flinade, fan så jag skämdes, sprang ner i rabatten bakom alla träd så jag inte skulle synas lika mycket men likt förbannat så kikade han ner medan han gick förbi sen. Han såg ut att tycka att jag såg väldigt lustig ut, med all rätt haha.

Städade hos en annan familj imorse, var där en timme och dom var väldigt trevliga. Fick lätta uppgifter men råkade säga att jag kan jobba varje fredag framöver så fick ringa tillbaka och be om ursäkt och förklara läget att Kalle kommer hit. De var så snälla och sa att det inte gjorde något utan att jag skulle smsa då jag var tillbaka igen.

Hämtade killarna sen och då gick vi tillbaka till trädgården och rensade lite. Så kul att kalla det en trädgård för dom bor verkligen mitt i djungeln, skithäftig miljö! Exotiskt.
Ali kom just hem och sa att det var amazing vilken skillnad det blev så det var väldigt kul att höra!
Snart kommer Jennifer så vi ska ha pyjamasparty och äta onyttigt, mumma.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0