Studenter

Grattis till alla där hemma som tar studenten!
Tack till hjärtegull Frida som sytt en plånbok åt mig som får plats med mitt pass och min mobil, guld gjort!

Har chillat idag, var till Hornsby och STORhandlade åt Ali. Sen for jag och Jennifer hem hit och lagade lunch och efter det hämtade jag upp pojkarna och tog Leo på hans fotboll. Som tack för handlingen fick jag en flaska rose, inte illa!
Hämtade Frida från tågstationen, så vi gjorde pizza med all möjlig topping (paprika, pumpa, chorizo, körsbärstomater och champinjoner), drack lite rose och sedan cola. Har sett lite filmer och nu är det dags att däcka och tagga inför resten av helgen.
Något som gjorde min dag var bland annat skatteåterbäringen som kom, lägligt!! Men även en annan sak som hände innan Leos fotboll. Jag satt ner och skulle ta på honom hans benskydd för att skynda på honom, upptäcker då att han har ett gummiband om vristen så jag skrattar åt honom och tar av den samtidigt som jag undrar varför i hela fridens namn han satt dit den. Då ler han lite halvt blygt och säger "because I wanted to be like you", först tror jag bara han svamlar så jag frågar igen men efter att han upprepar samma mening en gång till i samma blyga ton, inser jag att han sett mitt vristband jag har på mig med snäckor och ville ha ett band han med. Jag kan nog inte beskriva hur rörd jag faktiskt blev. Jag är så privilegierad som får ta hand om så fantastiska barn, kommer sakna dem sen, de har verkligen låtit mig bli en del av deras familj.
Så inatt somnar jag med ett stort leende på läpparna.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0