Trötter

Vaknade klockan ett idag och insåg att min powernap på soffan slutat i djup sömn på 4 hela timmar. Vad hände där liksom?
Måste varit helt slut.

Senaste timmen har jag stått i köket och förberett middagen, redan nu vet jag att pojkarna kommer hata den. Jag har nämligen skurit upp massa grönsaker som jag ska woka ihop med kycklingstrimlor sen. Tillsätta lite mexikanska kryddor och värma hårda tacoskal till.
T tar bussen hem idag så ska strax gå och hämta honom, då blir det läxläsning tills vi ska fara och hämta Leo från sin språkklass (kinesiska), så den lilla tiden vi har på oss efter det (5.30pm-6.30pm) så ska jag hinna steka upp allt och få i dom maten samt få Torsten att byta om inför scouterna. Jag gillar verkligen inte torsdagar. Kanske därför kroppen totalt däckade tidigare.

Har verkligen blivit en extramamma och jag är så himla lycklig att jag inte är en av de där "unga morsorna", fyfan vilket jobb. Nä jag ska leva ut MITT liv så länge jag kan och har drömmar att uppfylla. Sen ska jag studera så man faktiskt har ekonomin och en inkomst att vända sig till även efter barnet är stort nog att gå på dagis. Mitt liv handlar ju trots allt om MIG, så länge som jag är lycklig (och nära&kära) så spelar inget annat någon roll.
Får leka mamma åt två söta pojkar här istället! Och det duger låååånga vägar haha.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0